Rămâi conectat

Actualitate

31 august 2018 este termenul limită pentru restituirea taxei auto

Mondoc Adriana

Publicat

în

Până-n ultima zi a lunii august, șoferii pot depune la ANAF cererea pentru restituirea taxei auto. Sunt vizate toate formele de taxă auto din 2007 până-n 2017.

Prin urmare puteți depune cereri pentru următoarele taxe: taxa specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxa pe poluare pentru autovehicule, taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule sau timbrul de mediu pentru autovehicule.

Șoferii care nu vor depune cererea de restituire a taxei auto până-n 31 august, nu vor mai putea face ulterior aceste date solicitarea la ANAF.

Formularul îl găsiți pe site-ul ANAF, de unde se descarcă. Îl completați și-l depuneți la Agenția de Administrare Fiscală aferentă adresei din buletin.

Sumele vor fi virate direct în contul contribuabilului, care va lăsa, în acest sens codul IBAN. Restituirile se vor face, în funcție de tipul de taxă, cel mai târziu în martie 2019.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce este furtuna electrică și când ajunge în România. „Cupola de foc” va trece și îi iau locul vijeliile, ploile abundente cu tunete şi fulgere Vremea caniculară îi face pe români să se întrebe când vin ploile. Conform specialiştilor vom avea parte de un nou fenomen special – furtuna electrică. Aceasta va ajunge în România […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea