Rămâi conectat

Curier Județean

300.000 de lei pentru Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj şi C.S. Universitatea Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Consiliului Judeţean Alba a aprobat în şedinţa de joi, 26 iulie, finanţări în valoare de 300.000 de lei, pentru Clubul Sportiv de Volei Alba-Blaj şi Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia.

Administraţia judeţeană a aprobat cotizaţia de asociat pe anul 2012, către Clubul Sportiv Alba Iulia-Blaj, cu suma de 200.000 lei. Activităţile intreprinse în cadrul clubului vizează promovarea acestei discipline sportive, practicarea ei la nivel de masă, promovarea talentelor şi stimularea sportului în rândul locuitorilor judeţului Alba.

100.000 de lei vor merge către Clubul Sportiv Universitatea Alba Iulia, în vederea susţinerii activităţii competiţionale în anul 2012. Cu aceşti bani, sportivii vor fi ajutaţi să participe la competiţii naţionale şi internaţionale şi să desfăşoare activităţi sportive de performanţă. Clubul funcţionează în ramurile atletism, baschet şi rugby.

Va fi suplimentată cu 200.000 de lei şi suma cu care Consiliul Judeţean finanţează Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba. În această şedinţă a fost aprobat un act adiţional la acordul de asociere al CJ cu AJF Alba, pentru ca forul sportiv să poată fi finanţat. Banii vor fi folosiţi pentru realizarea activităţilor din campionatul Ligii a IV-a, a celui judeţean şi a competiţiilor de copii şi juniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea