Rămâi conectat

Actualitate

30 martie| BALUL BOBOCILOR 2023 la Universitatea din Alba Iulia: Ce PROBE vor avea bobocii și unde va avea loc AFTER PARTY-ul

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

30 martie| BALUL BOBOCILOR 2023 la Universitatea din Alba Iulia: Ce PROBE vor avea bobocii și unde va avea loc AFTER PARTY-ul

Se apropie unul dintre cele mai așteptate evenimente din an pentru studenții Universității din Alba Iulia – Balul Bobocilor.

Anul acesta, evenimentul va avea loc în data de 30 martie, la Casa de Cultura a Studenților din Alba Iulia și va avea tema „România… Undeva-n Balcani”.

În acest an, organizatorii Balului Bobocilor au pregătit o surpriză specială pentru participanți. Fiecare dintre cele 5 perechi va reprezenta o regiune a țării, Maramureș, Transilvania, Banat, Muntenia și Moldova, și vor trece prin patru probe.

Prima probă este cea de prezentare, urmată de o probă pe tematică. A treia probă este cea de talente, unde fiecare pereche va avea ocazia să își arate talentele și să impresioneze publicul prezent la eveniment. În cadrul celei de-a patra probe, participanții vor fi supuși unei probe surpriză.

După Balul Bobocilor, organizatorii au pregătit și un after-party care va avea loc în clubul Stage, unde participanții se vor putea distra și socializa alături de colegi și prieteni. De asemenea, organizatorii au pregătit și un invitat surpriză, care va aduce un plus de distracție la petrecere.

Balul Bobocilor este un eveniment tradițional organizat în fiecare an de către studenții Universității din Alba Iulia, care are scopul de a încuraja spiritul de echipă și de a aduce studenții mai aproape unii de alții. Evenimentul este așteptat cu mare entuziasm de către studenți și ne așteptăm ca și anul acesta să fie un succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea