Rămâi conectat

Ştirea zilei

3 NOI FOCARE de COVID-19 în județul Alba. Aproape 50 de persoane infectate în cadrul acestora

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Au fost depistate trei noi focare, în urma testărilor de marți, 6 octombrie, în cadrul unei case private de tip familial din Ciugud, un centru de recuperare din Galda și la o instituție din Alba Iulia.

„Urmare a testării de ieri, în județul Alba au fost depistate 3 focare noi – unul la o casă privată de tip familial care funcționeaza pe teritoriul comunei Ciugud (la Șeușa), unul la un centru de recuperare de pe raza comunei Galda, aflat în subordinea DGASPC Alba, și unul la o instituție care are sediul în Alba Iulia. Cele trei focare însumează circa 50 de persoane.

În cazul casei private de tip familial DSP Alba face verificări dacă a fost respectată sau nu metodologia națională de testare conform căreia acest tip ce centre trebuie să solicite testarea beneficiarilor și a personalului din două în două săptămâni. În cazul celor trei focare anchetele epidemiologice sunt încă în desfășurare.

Precizăm că au fost luate toate măsurile prevăzute de legislație în vederea limitării extinderii virusului SARS-CoV-2, prin izolarea și carantinarea persoanelor pozitive și a contacților acestora. În contextul depistării unui număr crescut de cazuri în județul Alba, este important de subliniat importanța respectării măsurilor de igienă și de distanțare socială”, au declarat reprezentanții DSP Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea