3 bărbați din județul Bihor, prinși în flagrant la furat de azbociment. Aceștia s-au ales cu dosar penal

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii din Câmpeni au pornit cercetările față de trei bărbați, pentru furt. Cei trei au fost prinși în flagrant în timp ce sustrăgeau plăci de azbociment, depozitate pe marginea unui drum din Albac. Aceștia s-au ales cu dosar penal, iar prejudiciul a fost restituit.

Trei bărbați din județul Bihor sunt cercetați de polițiștii din Câmpeni, pentru furt. Aceștia au fost prinși, în flagrant, în timp ce sustrăgeau plăci de azbociment care erau depozitate la marginea unui drum din comuna Albac.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 26 iulie 2020, în jurul orei 14.00, în urma unui apel la 112 prin care era semnalată o posibilă faptă de furt, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni s-au deplasat pe raza comunei Albac unde, la marginea DC 196, au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, din comuna Tileagd, județul Bihor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Aceștia încărcaseră, într-o autoutilitară, 32 de plăci de azbociment, care aparțineau unei femei din comună și intenționau să le încarce și pe restul de 38 de plăci depozitate la marginea drumului.

Prejudiciul a fost restituit persoanei păgubite, iar față de cei 3 bărbați a fost întocmit dosar penal, pentru furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419