Rămâi conectat

Ştirea zilei

29 iunie: ”Ziua Rozelor” 2019, la Ciumbrud. PROGRAMUL complet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Devenit tradiție, evenimentul „Ziua Rozelor” se va desfășura în acest an sâmbătă, 29 iunie 2019, în Parcul din incinta Liceului Tehnologic Agricol „Alexandru Borza” din Ciumbrud.

Evenimentul va debuta vineri, când preșcolari și elevi de la grădinițele și școlile aiudene se vor întrece în decorarea tricicletelor și bicicletelor pentru parada ce va avea loc în următoarea zi.

Programul va cuprinde tradiționala Paradă a Rozelor (cu plecare de la Colegiul Naţional Bethlen Gabor din Aiud) la care participă Fanfara Judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri, după care programul va continua în Parcul Rozelor din Ciumbrud cu momente artistice oferite de Fanfara Județului Alba, dansuri ale majoretelor și ale dansatorilor Clubului Top Dance, dansuri populare, concursuri (Cel mai frumos stand, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), tombolă cu premii, vizită ghidată la câmpurile de trandafiri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, degustare de produse obţinute din trandafiri şi produse locale și minunatul foc de artificii.

Evenimentul va culmina cu concertele susținute de interpreta Amna și formația No Sugar, care vor oferi un show live de excepție.

Evenimentul ”Ziua Rozelor” este organizat de către Consiliului Județean Alba împreună cu Primăria și Consiliul Local Aiud, în parteneriat cu Asociația Amicii Rozelor filiala Ciumbrud, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Centrul Cultural ”Liviu Rebreanu”, Asociația Alba – AFRODA, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” din Ciumbrud şi Grupurile de Acţiune Locală Pe Mureş şi pe Târnave şi Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea