Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

28 martie 2024: Târg de animale la Săsciori, în drumul Răchitei. Ce spun organizatorii

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

28 martie 2024: Târg de animale la Săsciori, în drumul Răchitei. Ce spun organizatorii

Tradiția îndelungată a târgului de ovine din Săsciori continuă și în acest an. Aproximativ 500 de vânzători și 120 de comercianți așteptați la târgul care o să aibă loc pe 28 martie.

Târgul are o istorie veche, de ordinul zecilor de ani dar a fost o perioadă în care nu s-a mai ținut datorită faptului că nu a fost autorizat. Recent, am schimbat locația. Târgul se ține acum în comuna Săsciori, în zona Valea Răchita, fiind la a 3-a ediție, pentru noua locație. Aici totul este aranjat și autorizat.

Ca și persoane ne așteptăm să vină undeva la 8.000 de oameni. Iar ca și vânzatori ne așteptăm să vină aproximativ 500 de oameni cu animale și 120 de comercianți. Avem și o promovare de produse tradiționale,” a declarat organizatorul evenimentului, doctorul veterniar Dan Nicolae, pentru ziarulunirea.ro

Ascociația Crescătorilor de Ovine din Săsciori, condusă de medicul veterniar Dan Nicolae alături de administrația locală organizează târgul de animale, la care vor participa numeroși producători locali, comercianți și meșteșugari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tradiţii şi obiceiuri de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii. Cum a ajuns această zi liberă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Obiceiuri și tradiții de 1 Mai – Ziua Internaţională a Muncii • Semnificația zilei de 1 Mai și scurte repere istorice. În anul 1889, Congresul Internaționalei Socialiste a decretat ziua de 1 mai ca Ziua Internațională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestații muncitorești. Cu timpul, 1 mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea țărilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea