Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

28-31 martie: Ateliere de creaţie literar-artistice ale elevilor şi studenţilor din Statul Major al Forţelor Terestre

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 28-31 martie, Colegiul Militar Liceal „Mihai Viteazul” Alba Iulia va găzdui cea de a X-a ediţie a „Atelierelor de creaţie literar-artistică ale elevilor şi studenţilor militari”.

La această întâlnire pe tărâmul artelor, înscrisă în rândul activităţilor culturale din planul Statului Major al Forţelor Terestre vor participa 38 de elevi din Colegiul Militar Liceal „Dimitrie Cantemir” Breaza, 38 de elevi din Colegiul Militar Liceal „Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc, 21 de studenţi ai Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu şi 21 de elevi ai Şcolii Militare de Maiştri Militari „Basarab I” Piteşti.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe lista organizatorilor acestui Festival al artelor ce cuprinde activităţi pe ateliere (atelier de arte plastice, atelier de lectură şi creaţie literară, atelier de dansuri, atelier de interpretarea a cântecului popular, atelier de conservare a tradiţiilor populare) se înscrie şi Consiliul Judeţean Alba. Colaboratorii evenimentului sunt Liceul de Muzică şi Arte Plastice „Regina Maria” din Alba Iulia şi Centrul de cultură „Augustin Bena”.

Prima ediţie a acestei activităţi a fost găzduită de colegiul militar din Alba Iulia. Dovedindu-se a fi o reuşită şi deosebit de benefică pentru elevii talentaţi, a continuat an de an, fiind găzduită, pe rând, de cele trei colegii militare din ţară.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea