27-28 martie: Anul acesta, Sărbătoarea Mierii de la Blaj se mută în Piaţa 1848. A VII-a ediţie a celui mai mare târg apicol din ţară

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

sarbatoarea mierii 2013Cel mai mare târg apicol din România, ce are loc anual la Blaj, se va desfăşura anul acesta în perioada 27-28 martie. Ca în fiecare an, expozanţi din ţară şi din străinătate vor veni la Blaj cu produse apicole, apiterapeutice, ecologice, tradiţionale şi utilaje pentru apicultură, spre bucuria pasionaţilor de apicultură, care s-au pregătit  să-şi achiziţioneze astfel de produse. Organizatorii manifestării sunt pentru al şaptelea  an consecutiv: Apidava, Consiliul Local Blaj şi Consiliul Judeţean Alba. O noutate a târgului în acest an o reprezintă faptul că se va desfăşura într-o nouă locaţie, mult mai ofertantă din punct de vedere al expunerii, în Piaţa 1848.

Suntem deosebit de încântaţi să oferim atât expozanţilor cât şi vizitatorilor sau pasionaţilor de apicultură câteva surprize importante cu privire la desfăşurarea evenimentului din acest an. Comunicarea mult mai agresivă în mediul online, invitaţi din ţări reprezentate în premieră la târgul nostru ar fi doar câteva din noutăţile cu care pornim la drum„, a spus Victor Mateş, managerul Apidava  şi iniţiatorul acestei manifestări.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Organizatorii Sărbătorii Mierii promit pentru ediţia din acest o schimbare la faţă substanţială a întregului eveniment. „Ne-am dorit încă de anul trecut să mutăm locaţia acestui târg într-o zonă care în mod tradiţional se organizau astfel de manifestări. Tocmai de aceea ediţia de anul acesta va avea loc în Piaţa 1848. Cu sigurantă  vom fi  pregătiţi să facem faţă unei ediţii  de tranziţie către o nouă locaţie, spunem noi, mult mai ofertantă din punct de vedere al expunerii„, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Anul trecut „Sărbătoarea mierii” a găzduit 150 de expozanţi, producători externi, comercianţi de produse apicole dar şi de utilaje din 12 ţări .

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325