Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

268 de studenţi beneficiază de tabere la munte şi la mare

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 În perioada 16 iulie – 10 septembrie, Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia organizează tabere la mare şi la munte pentru studenţii cu rezultate bune la învăţătură, prin Programul Tabere Studenţeşti 2012. Astfel, în acest an sunt organizate 8 serii a câte 5 zile în binecunoscutele staţiuni Costineşti şi Sinaia. Un număr de 268 de studenţi din 3 centre universitare şi anume Alba Iulia, Arad şi Oradea sunt beneficiari de  servicii de masă şi cazare gratuite, în funcţie de rezultatele obţinute la învăţătură şi de activitatea depusă la diverse manifestări culturale, artistice, ştiinţifice sau sportive. Toate acestea cu ajutorul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (finanţare) şi sprijinul Direcţiei pentru Studenţi.
Potrivit domnului Gheorghe Berghian, director CCS, Programul Tabere Studenteşti este organizat în acest fel de 3 ani de zile şi a avut un feedback extraordinar din partea studenţilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea