Rămâi conectat

Politică Administrație

26 noiembrie: Concurs la PRIMĂRIA AIUD pentru un post vacant de consilier, în cadrul Serviciului Economic. Perioada de înscrieri

Alexandra Mates

Publicat

în

primaria aiudServiciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic, Tehnic, Investiţii – Compartiment Casierie, Încasări Venituri, la sediul din Aiud, str. Tribun Tudoran, nr. 9.

  1. a) Condiţiile de desfăşurare ale concursului:

Proba scrisă: 26.11.2015, ora 10:00 – sediul Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud;

– Interviul se susține, de regulă, într-un termen de maximum 5 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise;

– Data, ora şi locul organizării interviului se vor anunţa odată cu afişarea rezultatelor la proba scrisă;

– Dosarele de înscriere la concurs se depun până la data de 16.11.2015, ora 14:00 la sediul Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane şi trebuie să conţină documentele prevăzute de art. 49 din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare.

  1. b) Condiţiile de participare şi specifice:

– candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici,(r2), cu modificările şi completările ulterioare;

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe administrative.

Condiţiile de participare şi condiţiile de desfăşurare ale concursului, bibliografia, precum și actele solicitate candidaților pentru dosarul de înscriere vor fi afișate la sediul Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud și pe site-ul www.aiud.ro.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud – Compartiment Resurse Umane, telefon 0258/861 593 int.13.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dumitru Deoancă, candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag Într-o atmosferă de unitate, Dumitru Deoancă a fost ales candidatul Alianței Dreapta Unită, pentru Primăria Comunei Șugag. Acesta a primit sprijinul și încrederea colegilor săi pentru a candida la funcția de primar. Dumitru are o experiență de 8 ani în politica locală și a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea