Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

24 aprilie | Bebebiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Anxietatea și fricile la copii”, noua temă a atelierului de parenting

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24 aprilie | Bebebiblioteca, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba: „Anxietatea și fricile la copii”, noua temă a atelierului de parenting

Bebebiblioteca revine în luna aprilie, mai exact pe 24 aprilie, cu ateleierul de parenting, tema acestei ediții find „Anixietatea și fricile la copii”.

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba organizează, miercuri 24 aprilie 2024, de la ora 17:00, atelierul de parenting „BebeBiblioteca”, care are ca temă – Anxietatea și fricile la copii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Pe măsură ce cresc, copiii experimentează diferite temeri care pot avea efecte negative asupra vieții școlare și a stării de bine. Simptomele de anxietate nu sunt întotdeauna evidente, mai ales în ceea ce îi privește pe copii, de aceea este important să le recunoaștem și să învățăm să fim alături de ei când se confruntă cu simptome fizice, îngrijorări sau neliniști”, spune psihoterapeuta Adina Drimbe care coordonează încă de la prima ediție acest proiect.

În cadrul atelierului vor fi dezbătute teme ca: anxietatea în viața de zi cu zi, cum să-ți ajuți copilul să-și depășească fricile, cum să previi anxietatea și care sunt cauzele ei. În încheiere vor fi prezentate de către responsabila de proiect, bibliografa Ana-Maria Pienar, cărți tematice ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.

Atelierul 3.1 BebeBiblioteca va avea loc și la Târgul de cArte Alba Transilvana ce se desfășura pe Esplanada Muzeului Național al Unirii în perioada 10-12 mai 2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea