23-25 IUNIE: Bikers Party la Alba Iulia! Concursuri, concerte, paradă moto şi premii în a doua ediţie a festivalului. Scopul evenimentului – campania caritabilă destinată Centrului Maria Beatrice

Paul Voicu - Primar 2020

Festivalul reuneşte, la Alba Iulia, membrii cluburilor de motociclism din întreaga ţară , cărora li se vor adăuga şi alţi invitaţi, într-o sărbătoare a tuturor iubitorilor“ monştrilor” pe două roţi.

 Scopul festivalului este  campania caritabilă destinată  Centrului  Maria Beatrice Alba Iulia, unde  mulţi copii cu dizabilităţi şi accidentaţi din întreaga ţară sunt trataţi în cele mai bune condiţii . Prin această campanie se încearcă, sprijinul fiecăruia, dotarea cu echipament terapeutic de care copiii au  nevoie.

ELIT

Manifestarea este structurată pe trei zile , în care peste 1500 de motociclişti se vor întâlni la Alba Iulia, unde vor avea loc parade ale motocicletelor “campaniile de constientizare a motocicliştilor în trafic”, costumelor şi dotărilor auxiliare, jocuri şi concursuri interactive, dar şi o tombolă la care marele premiu este o motocicletă, concerte şi recitaluri ale unor formaţii rock din România. Festivaluri de acest gen au loc de mai mulţi ani în alte oraşe din România ( Bucureşti , Sibiu, Cluj – Napoca , Ghiorgheni , Bacău ,Oradea , Zalău ,etc ),unde au căpătat o adevărată tradiţie.

Mihail David - 2020

BIKERS   PARTY ALBA IULIA 2017 este un eveniment deosebit de spectaculos, care va atrage prin ineditul şi frumuseea sa categorii de  populaţie foarte diversificate, de toate vârstele . Se anticipează prezenţa zilnică a unui număr mare de persoane , care vor putea admira motocicletele,  noi sau old – timere, viu colorate sau cromate, cu forme clasice sau futuriste, o sursă nesfârşită de atracţie pentru orice vârstă . Concursurile şi demonstraţiile de îndemânare care vor avea loc zilnic vor încânta invitaţii şi vor da un plus de spectaculozitate evenimentului. Participarea publicului larg alături de motociclişti are ca scop  creearea unei atmosfere pline de sărbătoare, de un dinamism şi culoare cu totul deosebită. Cel mai spectaculos moment al acestui eveniment va fi parada motocicliştilor prin oraşul nostru .

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Organizatorii speră ca a doua ediţie BIKERS PARTY ALBA IULIA 2017, să fie un succes şi mai mare ca şi prima ediţie, de aceea şi-au propus să facă din acesta cel mai mare festival din România, în “Cetatea Marii Uniri “ şi un punct de reper pentru toţi motocicliştii din Europa.

Locaţia evenimentului este Pensiunea „Drumul Dragostei”, Vinţu de Jos, strada Prieteniei, nr.2.

 

PROGRAM FESTIVAL MOTO ALBA 2017

VINERI 23 IUNIE

 

11:00 Deschiderea  porţilor

 

Concursuri moto

 

17:00 Concursuri distractive

19:00 Dechiderea  concertelor

20:00 Concert Sanctuar

21:00  Decernarea premilor

22:00  Concert Wild Angels (Andy Ghost)

23:00   Concert Magica

01:00 Program linişte

SÂMBĂTĂ 24 IUNIE

Începerea  concursurilor

12:00 Parada moto (constientizare a motocicliştilor în trafic)

15:00  Concurs custom

16:00 Concursuri distractive

19:00 Deschiderea  concertelor

21:00 Decernarea premilor

20:00  Concert Ataria

22:00  Concert Krepuscul

23:00  Concert KEMPES

01:00 Program linişte

DUMINICA 25 IUNIE

11:00 Închiderea oficială a evenimentului

Programul poate suferi modificări pe parcursul evenimentului sau în timpul acestuia, în funcţie de diverse împrejurări.

 

 

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...