Rămâi conectat

Curier Județean

20 august: Concursul „TEIUȘ BIKE – Împreună în natură”. Cum se pot înscrie cei interesați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria orașului Teiuș organizează în data de 20 august 2021, începând cu ora 8:00, concursul „TEIUȘ BIKE – Împreună în natură”, ediția I.

La concursul organizat , poate participa orice persoană din Teiuș, cu vârsta cuprinsă între 16 și 65 de ani, care se înscrie ăn cerințele regulamentului de concurs.

Concursul se va desfășura pe grupe de vârstă, pe un traseu ce va cuprinde orașul Teiuș și satele aparținătoare, stabilit de organizatori, unul din principalele obiective ale concursului este de a pune în valoare, sloganul „Mișcarea înseamnă sănătate” și nu în ultimul rând să ne cunoaștem mai bine orașul nostru cu pitoreștile sale împrejurimi.

Înscrierea se face în perioada 19 iulie – 9 august 2021, la sediul Primăriei Teiuș, de luni până vineri, între orele 8 00 – 12 00 sau pe e-mail : [email protected], persoană de contact, Crina Faur.
Prin excepție, în funcție de numărul de participanți, organizatorii vor da posibilitatea și la înscrierea concurenților în ziua competiției, cu 1 oră înaintea începerii startului, la Casa de Cultură a orașului Teiuș, locul începerii acțiunii.

Ordinea înscrierii va reprezenta și ordinea pe liniile de start, primii înscriși vor lua startul în primele linii!

La înscriere, participantul va prezenta actul de identitate și va completa o declarație pe propria răspundere, totodată cei care nu au împlinit 18 ani, pe lângă declaratia mai sus menționată, vor avea nevoie și de acordul scris al parintelui/ tutorelui, prin care acesta își dă consimțământul participării la competiție. Pentru consultarea regulamentului, cît și alte detalii accesati : www.primariateius.ro, secțiunea news.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea