Rămâi conectat

Curier Județean

2 martie: ”Mărțișor Călător” – spectacol muzical și expoziții de pictură și costume populare stilizate, la Ocna Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 2 martie 2018, la Casa de Cultură ”Ion Sângerean” din Ocna Mureș, se va desfășura, cu începere de la ora 17.00, evenimentul ”MĂRȚIȘOR CĂLĂTOR”.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

 În cadrul acestuia vor avea loc expoziții de pictură și costume populare stilizate, programe artistice susținute de cursanții claselor Școlii de arte și meșteșuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” – muzică ușoară, muzică vocală tradițională, dansuri de societate, dansuri moderne, actorie, muzică folk.

Programul artistic va fi completat de Ansamblul folcloric ,,Tradiții Uiorene” din Ocna Mureș și de elevii Clubului Copiilor din Ocna Mureș.

Intrarea este liberă!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea