19 locuri fruntașe la olimpiade și concursuri, precum și 15 calificări la etape naționale pentru elevii Școlii ”Mihai Eminescu” din Alba Iulia

La Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu” din Alba  Iulia primăvara se numără rezultatele! Plini de mândrie și recunoștință facem un bilanț al rezultatelor obținute de elevii școlii noastre, materializat în locuri fruntașe obținute la olimpiade și concursuri școlare, organizate de MEN, precum și calificări la fazele naționale ale acestora.

Astfel, la Olimpiada de lingvistică, locul I pe județ și  calificare la etapa națională au  revenit elevilor Oltean Darius (clasa a V-a A, pregătit de Prof. Furdui Mirona și prof. Marinescu Rodica) și Levițchi Daria (clasa a VI-a D, pregătită de Prof Bandici Emanuela și Bojor Ana Maria).  Eleva Teglaș Roxana din clasa a VI-a D, pregătită de Prof Bandici Emanuela, va reprezenta județul Alba la Olimpiada de lectură ”Lectura ca Abilitate de Viață”, iar elevul Popa Florin Alexandru din clasa a VII-a E, pregătit de Prof. Furdui Mirona s-a calificat la faza Națională a Olimpiadei de Limba și Literatura Română. Tot locul I și calificarea la etapa națională și-au adjudecat elevii Lebădă Diana (VI D) și Bandici Dan (VII B), pregătiți de Prof Bandici Emanuela, Agignoaiei Alexandru și Albu Cristina, la Concursul ”Cultură și spiritualitate românească”. Olimpiada de Religie a adus locul I pe județ elevilor Bercu Ecaterina (VA) și Bandici Dan (VII B), acesta fiind calificat si la etapa națională.

ELIT

La Concursul Transcurricular de Interpretare Literară ”Ionel Teodoreanu” s-au calificat elevii Popa Florin Alexandru (VII E) pregătit de Prof. Furdui Mirona și Indrei Diana (VIII C), pregătită de Prof Bandici Emanuela.

Științele exacte nu se lasă mai prejos. La Olimpiada de Fizică, locul I pe județ și calificare la etapa națională a fost obținut la clasa a VI-a de eleva Tunsoiu Antonia (VI A), la clasa a VII-a de elevul Popa Florin Alexandru (VII E), iar la clasa a VIII-a de elevul Rus Rareș (VIII D), toți trei pregătiți de prof. Constantin Adriana. La Olimpiada de Educație Tehnologică, locul I și calificarea la etapa națională și le-a adjudecat elevul Marcu Mihai din clasa a VIII-a A, pregătit de prof. Țurcaș Angela. Elevul Popa Alexandru Florin din clasa a VII-a E a marcat o triplă reușită, obținând locul I și calificarea la etapa națională și la Olimpiada de Biologie, sub îndrumarea prof. Țăran Ileana. Echipajul format din elevii Itu Tudor și Opruța George din clasa a VIII-a B, coordonați de prof. Boian Daniel, au obținut locul I și s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Educație Civică.

Acestor reușite li se adaugă și premiul de Excelență obținut la Concursul de matematică ”Pitagora”, de elevii Giurgiu Costin (VII B, pregătit de prof. Todică Iulia) și Rus Rareș (VIII D, pregătit de prof. Camelia Bărbatu), precum și locul I obținut de elevul Beleiu George, din clasa a V-a A la Concursul interjudețean ”Goga Junior”.

Bifăm, astfel, 19 locuri fruntașe la Olimpiade și concursuri, precum și 15 calificări la etape Naționale. Le dorim tuturor elevilor succes pe mai departe!

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ba 13 aprilie 2017 at 16:38

Felicitări!
Totuși sunt putini elevi olimpici, având în vedere că 90 % dintre elevii acestei scoli,au note și medii doar de 10.

Sa fie clar 13 aprilie 2017 at 20:41

Performantele la diferite olimpiade ale acestei superlaudate scoli se datoreaza in primul rand muncii parintilor (+ meditatiilor) si mai putin onoratilor profesori.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...