Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

19 august: Spectacolul „A love letter from a shy lover”, one-man show în Cetatea Alba Carolina, în cadrul proiectului „Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății / C.R.E.A.T.E!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

 Spectacolul „A love letter from a shy lover”, one-man show va avea loc sâmbătă, 19 august, în Cetatea Alba Carolina, în cadrul proiectului „Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății / C.R.E.A.T.E!”.

ASOCIAȚIA GRUPUL SKEPSIS, în parteneriat cu Municipiul Alba Iulia și organizația DAVVI – SENTER FOR SCENEKUNST (Norvegia), derulează proiectul „Cetatea aRtElor – ArTă în inima cEtății / C.R.E.A.T.E!”. Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

În luna august 2023, vor fi organizate în Cetatea Alba Carolina două spectacole de teatru de tip Commedia dell’Arte.

Primul spectacol este one-man show-ul intitulat „A love letter from a shy lover”, avându-l ca protagonist pe artistul Cristian Izzo.

Acest spectacol își propune să familiarizeze publicul larg cu personajele principale ale formei de teatru Commedia dell’Arte, personaje recunoscute pentru trăsăturile lor distinctive și comice. Pe lângă acestea, măștile și costumele reprezintă elemente absolut esențiale ale spectacolului de teatru Commedia dell’Arte, iar în contextul acestei piese de teatru, vor juca un rol semnificativ în transpunerea unei povești de dragoste.

În intrigă, tânărul timid Florindo încearcă să-și dezvăluie dragostea pentru Isabella, astfel că decide să îi scrie o scrisoare secretă pentru a i-o trimite. Cu toate acestea, planul său se confruntă cu mari probleme atunci când, în loc să ajungă la iubita sa, scrisoarea este găsită de către Arlecchino. Rămâne de văzut dacă scrisoarea de dragoste va reuși să ajungă la adevăratul destinatar și ce va decurge din această situație.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea