Rămâi conectat

Politică Administrație

17 iulie: Ședință la Consiliul Local Aiud. Decontarea navetei profesorilor, organizarea Festivalului Internațional de Folclor, pe ORDINEA de ZI. Alte PROIECTE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria aiudConsilierii locali din Aiud se vor întruni, vineri, 17 iulie,  începând cu ora 10.00, în şedinţă ordinară pentru a dezbate şi a aproba (sau nu) 21 de proiecte de hotărâre ale administraţiei.

Între acestea se regăsesc  aprobarea drepturilor bănești aferente personalului didactic și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat pentru navetă, aprobarea alocării cu titlu gratuit, a unei cantități de 50 de mc material lemnos pentru construcții către Biserica Creștină Baptistă Speranța, aprobarea organizării și desfășurării evenimentului ”Festivalul Internațional de Folclor”, în perioada 6-12 august, în municipiul Aiud.

Proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție la 30.06. 2015 al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție la 30.06. 2015 al Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție la 30.06. 2015 al Spitalului Municipal Aiud.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor la secțiunea de funcționare și secțiunea de dezvoltare la 30.06. 2015 pentru municipiul Aiud.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării indicatorilor tehnico economici cuprinși în Bugetul de Venituri și Cheltuieli pe anul 2015, anexă la contractul de prestări servicii silvice nr. 5/2010.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea drepturilor bănești aferente personalului didactic și didactic auxiliar din învățământul preuniversitar de stat care solicită cheltuieli pentru deplasarea din localitatea de reședință la locul de muncă și de la locul de muncă în localitatea de reședință pentru luna mai și iunie 2015.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud pe 2015.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului municipiului Aiud pe anul 2015

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocării cu titlu gratuit, a unei cantități de 50 de mc material lemnos pentru construcții către Biserica Creștină Baptistă Speranța.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării și desfășurării evenimentului ”Festivalul Internațional de Folclor”, în perioada 6-12 august, în municipiul Aiud.

11. Proiect de hotărâre privind înscrierea în patrimoniul privat al municipiului Aiud a microbuzului Ford Transit, transmis fără plată de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice către UAT Municipiul Aiud.

12. Proiect de hotărâre privind întabularea dreptului de proprietate privată a Municipiului Aiud asupra imobilului teren înscris în CF 70265 – Aiud, CF vechi 1333 – Măgina, nr. top 30, în suprafață de 791 mp, situat administrativ în municipiul Aiud, localitatea Măgina, strada Simion Prodan Probu, nr. 7, județul Alba.

13. Proiect de hotărâre privind repartizarea finanțărilor nerambursabile alocate din fondurile bugetului local al municipiului Aiud pentru activități nonprofit de interes local în anul 2015.

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea autorizațiilor taxi atribuite transportatorului autorizat Lexus Prod SRL.

15. Proiect de hotărâre privind retragerea unor autorizații taxi de la Lexus Ro SRL, atribuite prin HCL nr.34/2009.

16. Proiect de hotărâre privind modificarea art. 6, 7 și 8 din Anexa 1 la HCL nr. 106 din 27 mai 2015 de revocarea HCL 254/2014 și aprobarea Regulamentului pentru acordarea normei de hrană personalului din cadrul Serviciului Poliției Locale a municipiului Aiud.

17. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statutului de funcții ale aparatului de specialitate al primarului municipiului Aiud.

18. Proiect de hotărâre privind întabularea dreptului de proprietate privată a municipiului Aiud și parcelarea imobilului teren situat în Aiud, localitatea Sîncrai, județul Alba, identificat în CF nr. 71698 Aiud, (provenit din conversia de pe hârtie a CF nr. 568 Sîncrai) cu nr. top 413/2.

19. Raport privind activitatea asistenților personali în semestrul I al anului 2015.

20. Raport privind activitatea asistenților medicali comunitari pe semestrul I al anului 2015.

21. Informare privind soluționarea petițiilor pe semestrul I al anului 2015.

(C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea