Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

16 martie 2023| Cercul de scriere creativă Verbum la Centrul Cultural Cugir și lot nou de carte pentru Raftul Bibliotecii din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 16 martie 2023, de la ora 17.00, la Centrul Cultural Cugir va avea loc o primă întâlnire a cercului de scriere creativă Verbum, intitulată „Începuturi”, în compania scriitorilor consacrați, ori aspiranți, din comunitatea cugireană.

Dincolo de recomandările de carte, participanții vor fi încurajați să-și prezinte propriile creații literare, discuțiile fiind intercalate de scurte momente muzicale. Intrarea la eveniment este condiționată doar de apetitul pentru lectură, scris și cultură.

Cu această ocazie, un nou lot de carte, însumând 500 de titluri noi și 83 de volume provenind din donații, va fi predat în custodia Centrului Cultural Cugir, pentru a suplimenta fondul Raftului Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, inaugurat aici în luna decembrie a anului trecut.

Activitățile de joi, 16 martie, au loc în cadrul Proiectul 3.19 Verbum, Programul 3 ANIMAȚIE CULTURALĂ, în conexiune cu Proiectul 2.9 Raftul Bibliotecii Județene Lucian Blaga în Județul Alba, Programul 2 FONDUL SPECIAL, în organizarea Consiliului Județean Alba și a Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rugăciunea care se rostește în Duminica Floriilor, pentru bunăstare și noroc Creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau Floriile, o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. În această zi, preoții recomandă să se rostească rugăciunea de binecuvântare a salciei, pentru noroc și bunăstare. “Domnului să ne rugăm, Doamne, Dumnezeul nostru, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea