Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Cultură Educație

15 octombrie: Seminar Interactiv despre atingerea succesului. Studenţii de la UAB pot învăţa de la un specialist olandez

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UABÎn data de 15 octombrie 2013, între orele 10.00-12.00, în Amfiteatrul A9 al Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia va avea loc Seminarul Interactiv Achieving SUCCESS no longer requires an effort – instead it becomes a STATE OF BEING (Atingerea succesului nu mai necesită eforturi colosale, ci devine un mod de a fi), susținut de către Bjørn Aris.

Bjorn Aris este  un trainer olandez, membru al Speakers Academy, care în prezent predă cursuri de formare în cadrul multor companii din Europa (Air France-KLM, Nijenrode University, Compania Logica etc.), precum și în zone mai îndepărtate.

Seminarul este organizat de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (C.I.C.O.C.) din Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, condus de către Lect. univ. dr. Larisa Dragolea în calitate de Director.

Evenimentul face parte din seria de manifestări organizate de C.I.C.O.C. cu și pentru studenți, în dorința de a facilita procesul de adaptare la piața muncii, de familiarizare cu situații inerente care pot apărea înainte și pe parcursul desăvârșirii profesionale.

Seminarul va fi susținut în limba engleză, iar traducerea simultană va fi asigurată cu sprijinul Centrului de Relații Internaționale din Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Sunt așteptați aproximativ 150 de participant, iar doritorii se mai pot înscrie până în   12 octombrie. Participanții la acest eveniment vor primi certificat de participare, iar evenimentul este organizat fără taxă de participare.

Pentru înscrieri, persoanele doritoare pot trimite un email pe adresa [email protected], menționând in corpul textului: Numele si prenumele, specializarea, anul, adresa de mail si numărul de telefon.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi

Bogdan Ilea

Publicat

în

24 aprilie: Începe vernisajul „Materie și Icoană” la Muzeul Municipal „Ioan Raica”. Ateliere de pictare a icoanelor pentru elevi Din data de 24 aprilie până în 15 mai, sebeșenii dornici vor putea participa la vernisajul „Materie și Icoană”, organizat la Muzeul Municipal „Ioan Raica.” Se vor realiza mai multe ateliere pentru învățarea elevilor vechea tehnică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea