Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

145 de locuri de muncă pentru barmani,ospătari şi bucătari, în Germania, prin reţeaua EURES. Vezi unde şi când se va organiza selecţia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

locuri de munca vacante1Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea de a-şi găsi un job în străinătate. Reţeaua EURES România dispune de 145 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania. Se va organiza o selecţie la Sibiu, în zilele de 5 şi 6 septembrie 2013.

Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialiştilor ZAV Bonn împreună cu Marriott Hotel Frankfurt şi compania Europa Park Rust oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: barman (30 de posturi), ospătar (60 de posturi), bucătar (45 de posturi) şi manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet (10 posturi).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru ocuparea posturilor de barman, ospătar şi bucătar angajatorii germani solicita persoane care au calificare profesională încheiată, experienţa în domeniu şi cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană (nivel A2 – B1/B2).
Angajarea se face pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna octombrie 2013, respectiv aprilie 2014, în funcţie de angajator. Salariul oferit este de 1500 – 2000 euro brut/lună pentru ospătar, 1850 – 1950 euro brut/lună pentru barman şi 1500 – 2100 euro brut/lună (în funcţie de calificare şi experienţa profesională) pentru bucătar. Timpul de lucru este de 40 – 45,5 ore/săptămână, se lucrează în weekend şi de sărbătorile legale. Cazarea poate fi asigurată de către angajator gratuit / contracost (270 euro/lună), iar întreţinerea poate fi gratuită/negociabila sau pe cont propriu.

Pentru posturile de manager restaurant à la carte/personal serviciu organizare banchet, sunt solicitate persoane care au atât cunoştinţe foarte bune de limba germană, nivel C2, cât şi cunoştinţe bune de limba engleză, nivel B2, precum şi calificare şi experienţa în domeniu.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Alba, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Albă, strada N. Titulescu. Nr 10B, telefon 0258.831137, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie.

 Înscrierea în baza de date pentru munca în străinătate se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);
– C.V model  Europass (cu fotografie)  în  limba germană;
– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);
– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Apt pentru muncă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea