Rămâi conectat

Curier Județean

14 octombrie| Premiera „Pinocchio reloaded”: Spectacol plin de emoție, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la un nou spectacol – „Pinocchio reloaded”, regia Béres László, sâmbătă, 14 octombrie.

Povestea pe care ne-o propune regizorul Béres László, pornind de la un scenariu semnat de Kovács Ildikó și Dan Hândoreanu, are în centrul ei o păpușă de lemn care prinde viață, așa precum în povestea lui Carlo Collodi. Doar că acest Pinocchio nu este un mic mincinos, căruia să îi crească nasul, ci este un copil care are nevoie de afecțiune, de iubire și de înțelegere, ca orice copil. El trăiește, vorbește și se mișcă doar dacă este înconjurat de cei dragi.

Cei din jur nu îl simt ca pe un copil, ci doar ca pe o păpușă de lemn, ce are abilitatea de a se mișca fără sfori și de a vorbi, o sursă de bani sau de orgoliu „educativ”, ceea ce îl transformă într-o marfă, un bun vandabil. Un sistem de educație perimat, emisiuni de talente care atrag, ca într-o capcană, adulți și copii, falși oameni de cultură și bișnițari, sunt câteva aspecte care se regăsesc în acest spectacol.

„Pinocchio reloaded” este un spectacol plin de emoție, în care umorul, ironia și seriozitatea se echilibrează, iar mesajele ce transpar din poveste ajung și la copil și la adult.

Așadar, vă așteptăm sâmbătă, 14 octombrie 2023, de la orele 17:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la premiera spectacolului „Pinocchio reloaded”

PINOCCHIO
reloaded

după un scenariu de Kovács Ildikó și Dan Hândoreanu
Regia: Béres László
Scenografia și sculptura: Attila Bajkó
Muzica: Cári Tibor

Distribuția: Laura Boboc, Irina Melnic, Ramona Benchea Mincu, Iulian Costea, Mădălin Costea, Adam Boboc și Tudor Cristian Popa
Asistent de regie: Elena Madaras
Lumini: Călin Popa
Sunet: Florin Andrea
Mașiniști: Florin Badiu și Gheorghe Hațegan
Realizare costume și materiale decor: Mirela Tămășan

Manager: Ioana Bogățan
Spectacol 5+
Durata 60 min.

Biletele pot fi achiziționate de la casieria teatrului, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 14:00 sau online de pe www.teatrulalba.ro.

Prețul unui bilet este de:

-7 lei pentru copii
-15 lei pentru studenți și pensionari
-28 lei pentru adulți


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia investește în viitorul copiilor: Centrul Rezidențial „Sf. Vasile cel Mare” va fi modernizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia investește în viitorul celor mici: Centrul Rezidențial „Sf. Vasile cel Mare” va fi modernizat În perioada septembrie-decembrie 2023, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a primit o finanțare semnificativă în valoare de 274.400 de lei din partea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, pentru dotarea și modernizarea Așezământului Social „Sf. Vasile cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare