Rămâi conectat

Curier Județean

131 de permise reținute și 84 certificate de înmatriculare retrase, după o acțiune a polițiștilor din Alba pentru verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state

Ziarul Unirea

Publicat

în

131 de permise reținute și 84 certificate de înmatriculare retrase, în ultimele trei săptămâni, după o acțiune a polițiștilor din Alba pentru verificarea autovehiculelor înmatriculate în alte state.

Peste 600 de autovehicule înmatriculate în alte state, care circulă în România, au fost verificate de polițiștii din Alba în ultimele trei săptămâni. Pentru nereguli constatate la aceste autovehicule, polițiștii au aplicat 101 sancțiuni.

În perioada 11-31 august 2020, sub coordonarea Direcției Rutiere, polițiștii din județul Alba au desfășurat o acțiune de verificare a modului în care proprietarii de autoturisme înmatriculate în alte state respectă legislația privind circulația pe drumurile publice din România.

În aceasta perioadă, au fost verificate 6.680 de autovehicule, dintre care 663 înmatriculate în alte state.

În urma neregulilor constatate, polițiștii au aplicat 2.634 de sancțiuni contravenționale, din care 101 conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state.

În cadrul acțiunii au fost reținute 131 de permise de conducere, din care două conducătorilor de autovehicule înmatriculate în alte state și au fost retrase 84 de certificate de înmatriculare, din care 3 autovehiculelor înmatriculate în alte state.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea