Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

12 iulie| Recital de pian și muzică de cameră, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

12 iulie| Recital de pian și muzică de cameră, la Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia

Pregătiți-vă pentru o experiență muzicală remarcabilă! Iubitorii muzicii clasice sunt invitați să se alăture într-un cadru spectaculos, Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia, pentru un recital de pian și muzică de cameră desfășurat sub semnul pasiunii și virtuozității, în data de 12 iulie, ora 18:00.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Evenimentul special, ce promite o seară memorabilă, va oferi o varietate de melodii interpretate atât la pian, cât și în formații camerale, alcătuite din instrumente precum vioara, violoncelul sau flautul. Cei ce vor fi prezenți la eveniment vor avea privilegiul de a asculta compoziții semnate de mari maeștri ai muzicii.

Intrarea este liberă, astfel că oricine este binevenit să participe și să se bucure de această oportunitate unică de a se conecta cu rafinamentul și emoția aduse de muzica clasică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea