Rămâi conectat

Curier Județean

113 şoferi vitezomani amendaţi de poliţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

lPoliţiştii Serviciului Rutier din IPJ Alba şi cei ai Biroului Rutier Alba Iulia au organizat, în week-end, pe D.N. 1 şi pe raza municipiului Alba Iulia, acţiuni pentru prevenirea a accidentelor de circulaţie datorate, în special, nerespectării regimului legal de viteză. Au fost aplicate 186 de sancţiuni contravenţionale, din care 113 pentru viteză excesivă, în valoare totală de 29.760 lei. Au fost reţinute 4 permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare.
lLocuitorii de pe strada Încoronării din Alba Iulia au rămas în noaptea de sâmbătâ spre duminică fără gaz metan, imediat după miezul nopţii, din cauza unui accident rutier. O maşină a părăsit şoseaua şi a lovit o ţeavă de gaz de pe trotuar. Deoarece existau scurgeri de gaz, a fost chemată la faţa locului o echipă de intervenţie a E.on Gaz. Nu au fost înregistraţi răniţi grav. Poliţia rutieră continuă cercetările în acest caz. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traiul românilor, tot mai greu de la o lună la alta: Alba Iulia, între orașele cu cel mai scump coș alimentar din țară În urma scumpirilor tot mai mari, din ultima perioadă, românii parcă abia își mai duc traiul și parcă totul devine mai scump de la o zi la alta. Se pare că românii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea