Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

11 februarie-Ziua Numărului Unic “112”. Jandarmii din Alba au intervenit la 733 de apeluri, în 2019

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La nivel european, data de 11 februarie marchează Ziua Numărului Unic “112”. Atât la nivelul Jandarmeriei Române, cât și la nivelul Jandarmeriei Alba, gestionarea eficientă a nevoilor și urgențelor cetățenilor reprezintă o prioritate.

La nivelul Jandarmeriei Alba, în decursul anului 2019, gestionarea apelurilor de urgenţă prin sistemul 112 s-a făcut corespunzător cu respectarea procedurilor legale, jandarmii intervenind la 733 de apeluri, reprezentând o creștere cu aproximativ 32% față de anul 2018.

Principalele solicitări au constat în cazul: tulburării ordinii şi liniştii publice, aplanării unor stări conflictuale, intervenții în cazul prezenței unor animale sălbatice sau intervenții în mediul montan.

De la începutul acestui an, jandarmii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au intervenit la 71 de apeluri prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș a obținut locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș a obținut locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai. Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea