Rămâi conectat

Politică Administrație

10-18 iunie: Selecție pentru cadrele didactice care râvnesc funcții de directori sau inspectori

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cadrele didactice care doresc să ajungă în funcții de inspector sau director la școli și licee se pot înscrie la selecția cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional, seria a 6-a.  

În Registrul Național al Experților în Managementul Educațional, actualizat la 22.11.2013 se află 394 de cadre didactice, experți în județul Alba.

Conform calendarului publicat de Ministerul Educației Naționale, selecția online se realizează în perioada 10-18 iunie, iar în 18 iunie se vor afișa listele cu cei admiși. Portofoliile candidaților vor fi evaluate în perioada 24-26 iunie, iar afișarea punctajelor, în ordine descrescătoare are loc în 27 iunie.

Etape viitoare:
10 iunie 2014 – Afişarea programului orar al înscrierilor, a numărului de locuri scoase la concurs şi a metodologiei de concurs, la sediul inspectoratelor şcolare şi pe site-ul propriu al acestora.
10-18 iunie 2014 – Completarea formularului de selecție online
18 iunie 2014 – Afişarea listelor cuprinzând candidaţii admişi în etapa de selecţie online.
19-20 iunie 2014 – Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia privind organizarea şi desfăşurarea concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea corpului naţional de experţi în management educaţional aprobată prin OMECTS nr. 5549/2011, la inspectoratul şcolar, de către candidaţii declaraţi admişi după etapa de selecţie online, conform programului afișat la fiecare inspectorat școlar. Portofoliile se depun la Inspectoratul Școlar de care aparține unitatea la care candidatul este titular!
23 iunie 2014 – Inspectoratele școlare transmit la MEN lista candidaților declarați admiși după etapa de selecție online, care la data înscrierii la selecție ocupă o funcție de conducere sau de îndrumare și control din inspectoratul școlar, precum și dosarele acestora.

24-26 iunie 2014 – Evaluarea portofoliilor candidaţilor de către comisiile de evaluare constituite la nivelul inspectoratului școlar, respectiv la nivelul MEN.
27 iunie 2014 – Validarea rezultatelor selecţiei de către consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar şi afişarea rezultatelor evaluării, în ordinea descrescătoare a punctajelor.
30 iunie-4 iulie 2014 – Depunerea contestațiilor la inspectoratul școlar, respectiv la MEN.
7-8 iulie 2014 – Soluţionarea contestaţiilor.
9-10 iulie 2014 – Afişarea rezultatelor finale ale evaluării portofoliilor depuse la concursul de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional – Sesiunea 2014, Seria 1 (Seria a 6-a).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea