Rămâi conectat

Actualitate

1.000 de incubatoare vor fi achiziționate pentru acoperirea necesarului din maternitățile din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sorina Pintea, ministrul Sănătății, a anunţat începerea procedurii de achiziţie a 1.000 de incubatoare pentru copii, astfel încât să fie acoperit necesarul din maternităţi.

„Pot să vă spun că săptămâna aceasta Ministerul Sănătăţii va demara un proiect, în sensul că va publica în SEAP o procedură pentru achiziţionarea a până la 1.000 de incubatoare, acord-cadru, astfel încât să acopere tot necesarul existent în acest moment în România. Pentru că investim în sănătate, investim în viitor”, a spus ministrul Sănătăţii după ce a vizitat mai multe secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, printre care şi Pediatria şi Terapia Intensivă de la Neonatologie.

Sorina Pintea a vizitat marţi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, la invitaţia autorităţilor locale, fiind însoţită de vicepremierul Paul Stănescu. Au fost vizitate secţiile UPU, pediatrie, neonatologie, Obstetrică – Ginecologie – lehuze, ministrul discutând cu medicii şi reprezentanţii autorităţilor locale.

Sursa Agerpres.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea