Rămâi conectat

Actualitate

Zvonurile privind mobilizarea rezerviștilor români au fost demontate. Precizările MAPN

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Zvonurile privind mobilizarea rezerviștilor români au fost demontate. Precizările MAPN

Au reapărut informațiile false despre mobilizarea rezerviștilor români pentru război. Mai multe persoane au postat pe rețelele de socializare documente despre care spun că sunt ordine de încoroporare sau de mobilizare. Lucru neadevărat, precizează ministerul român al Apărării, care explică ce sunt acele documente, de fapt.

Reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale au precizat că au identificat recent în mediul online, pe mai multe rețele sociale postări alarmiste privind ordine de chemare pentru clarificarea situației militare, ordine emise de centrele militare județene și de sector, la începutul acestui an, sau pe parcursul anului trecut.

Oficiali din MApN au precizat clar că nu sunt motive de îngrijorare pentru persoanele vizate, nu este vorba de încorporarea, concentrarea sau mobilizarea persoanelor respective.

Este o activitate de rutină, o activitate constantă pe care o desfășoară anual centrele militare județene și de sector, pentru actualizarea bazelor de date militare.

Așadar, procedura nu are nicio legătură cu situația de securitate din apropierea granițelor României.

 

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

66 la sută dintre români, nefericiți la locul de muncă Doar o treime dintre români (34%) sunt fericiţi la locul de muncă, aceştia menţionând că desfăşoară activităţi care îi împlinesc personal şi contribuie la o stare generală de bine, arată rezultatele unui studiu realizat de Reveal Marketing Research, citat de Agerpres. Majoritatea românilor (47%) se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea