Rămâi conectat

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, debut pentru Sassuolo Calcio, echipa de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Andrei Mărginean, fotbalistul în vârstă de 21 de ani originar din Zlatna, a debutat pentru prima echipă a formației italiene din Serie A Sassuolo Calcio.

Jucătorul din Alba a fost cooptat la începutul pregătirii estivale în lotul “negru-verde” și a evoluat a doua repriză a amicalului cu Real Vicenza, scor 10-1 (8-1). Mărginean s-a transferat la începutul anului 2019 la Sassuolo Calcio și a fost folosit până vara trecută la campionatele Primavera (58 de meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive). În ediția anterioară a fost împrumutat la ACR Messina, nou-promovată în Serie C, cu care a evutat retrogradarea (19 prezențe, 4 goluri și un asisst).

Mărginean a fost convocat la diverse loturi naționale ale României, din toamna trecută a fost le România Under 20, iar în acest an a ajuns și la reprezentativa de tineret. Sassuolă a încheiat stagiunea precedentă pe poziția a 11-a și recent a renunțat la Vlad Chiricheș, căpitanul “tricolorilor”, ce a ajuns la Cremonese “romena”, echipa ce a acces în Serie A și îi mai are pe I. Radu (Inter Milano) și D. Politic. Dacă programul amicalelor mai cuprinde întâlnirile cu Jablonec, scor 3-1 (A. Mărginean, neutilizat), Sudtirol, scor 2-0 (fotbalistul din Alba a rămas pe bancă) și Reims (31 iulie), debutul în noul sezon este infernal, în 14 august, pe terenul “Bătrânei Doamne”, Juventus Torino, asta după ce în 8 august este joc în Coppa Italia. În august mai sunt jocurile cu Lecce (acasă), Spezia (deplasare) și AC Milan (pe teren propriu).

Foto: Sassuolo Calcio


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea