Rămâi conectat

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, debut pentru Sassuolo Calcio, echipa de seniori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mijlocașul Andrei Mărginean, fotbalistul în vârstă de 21 de ani originar din Zlatna, a debutat pentru prima echipă a formației italiene din Serie A Sassuolo Calcio.

Jucătorul din Alba a fost cooptat la începutul pregătirii estivale în lotul “negru-verde” și a evoluat a doua repriză a amicalului cu Real Vicenza, scor 10-1 (8-1). Mărginean s-a transferat la începutul anului 2019 la Sassuolo Calcio și a fost folosit până vara trecută la campionatele Primavera (58 de meciuri, 14 goluri și 6 pase decisive). În ediția anterioară a fost împrumutat la ACR Messina, nou-promovată în Serie C, cu care a evutat retrogradarea (19 prezențe, 4 goluri și un asisst).

Mărginean a fost convocat la diverse loturi naționale ale României, din toamna trecută a fost le România Under 20, iar în acest an a ajuns și la reprezentativa de tineret. Sassuolă a încheiat stagiunea precedentă pe poziția a 11-a și recent a renunțat la Vlad Chiricheș, căpitanul “tricolorilor”, ce a ajuns la Cremonese “romena”, echipa ce a acces în Serie A și îi mai are pe I. Radu (Inter Milano) și D. Politic. Dacă programul amicalelor mai cuprinde întâlnirile cu Jablonec, scor 3-1 (A. Mărginean, neutilizat), Sudtirol, scor 2-0 (fotbalistul din Alba a rămas pe bancă) și Reims (31 iulie), debutul în noul sezon este infernal, în 14 august, pe terenul “Bătrânei Doamne”, Juventus Torino, asta după ce în 8 august este joc în Coppa Italia. În august mai sunt jocurile cu Lecce (acasă), Spezia (deplasare) și AC Milan (pe teren propriu).

Foto: Sassuolo Calcio


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea