Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Ziua Stării de Bine în școli: Copiii de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au plantat flori și pomi fructiferi

Ioana Neag

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ziua Stării de Bine în școli: Copiii de la Liceul Tehnologic Ocna Mureș au plantat flori și pomi fructiferi

Elevii Liceului Tehnologic Ocna Mureș, au sărbătorit Ziua Stării De Bine în școli cu activități recreative, printre acestea numărându-se plantarea de trandafiri și pomi fructiferi.

Ziua stării de bine în școli este o inițiativă care promovează sănătatea mentală și bunăstarea în rândul elevilor și cadrelor didactice. Această zi poate include diverse activități precum sesiuni de consiliere, exerciții de relaxare, discuții despre emoții și alte activități menite să sprijine starea de bine emoțională și psihologică a comunității școlare.

Citește și: FOTO Performanță triplă la olimpiade pentru un elev din Apuseni: David Dragoș, calificare la faza națională de matematică și chimie și locul doi la informatică

Ziua Stării De Bine în școli a fost marcată anul acesta, la Liceul Tehnologic Ocna Mureș, de mai multe activități, printre care și plantarea a 40 de trandafiri și 40 de pomi fructiferi, oferiți de pepiniera AiudPlant, care este unul dintre partenerii școlii.

Elevii, îndrumați de prof. Corina Gabor și prof. Radu Florea, s-au implicat cu mult drag în această experiență cu totul inedită pentru un elev. Alături de ei au fost și prof. Costan Florina. Szabo Nicoleta, , dl. Porca Dan și dl. Hațăgan Ioan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

UPDATE | INCENDIU la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp: O persoană cu atac de panică, asistată medical

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp: O persoană cu atac de panică, asistată medical Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.00, la un hambar în localitatea Balomiru de Câmp. Intervin pompierii din Sebeș cu trei autospeciale. Citește și: INCENDIU cu degajare de fum la Aiud, la subsolul unui bloc: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea