Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Ziua Porților Deschise Waldorf Alba Iulia 2022: Premergătoare înscrierii pentru clasa pregătitoare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Ziua Porților Deschise Waldorf Alba Iulia 2022: Premergătoare înscrierii pentru clasa pregătitoare

“Pedagogia Waldorf se concentrează pe dezvoltarea individuală a copilului, datorită convingerii că un individ sănătos este o condiție preliminară pentru o societate sănătoasă.” Conferință Internațională de Educație a UNESCO.

Având în vedere faptul că în planul de școlarizare pentru anul școlar 2022/2023 s-a aprobat clasa pregătitoare , alternativă WALDORF, cu 22 locuri, în dată de 28 martie 2022, ora 17.00, Waldorf Alba Iulia va organiza ZIUA PORȚILOR DESCHISE, un eveniment care va oferi posibilitatea părinților să aibă contact direct cu învățătorii și profesorii, dar și cu părinți ai căror copii învață deja în această alternativă educațională.

Venim cu brațele deschise în calea celor care doresc să știe care sunt misiunea, viziunea și principiile, după care funcționează orice școală Waldorf de oriunde din țară și de pe glob. Pedagogia Waldorf se străduiește să dezvolte abilitățile intelectuale, artistice și practice ale elevilor într – un mod integrat și într-o manieră holistică.

Înscrierea în clasa pregătitoare Waldorf se desfășoară că la orice școală de stat, în conformitate cu metodologia și calendarul stabilite de către Ministerul Educației Naționale.

În România, învăţământul Waldorf funcționează atât că învăţământ de stat, cât și că învățământ privat, organizat de Ministerul Educaţiei, în baza Acordului General de Cooperare, încheiat în anul 1996 cu FWR.

Clasele primare WALDORF din Albă Iulia funcționează în regim gratuit, de stat, conform Legii nr. 1/2011 – legea educației naționale și a OMECTS nr. 5571/07.10.2011 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a învățământului preuniversitar alternativ.

Pentru întrebări și informații despre pedagogia Waldorf și înscrieri puteți să ne contactați la [email protected], la tel. 0746046098 sau 0720616041.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18 octombrie 2024 | Ediția XXI a „Serilor muzicii folk la Aiud”: Emoție și acorduri de chitară la Căminul Cultural din Ciumbrud

Bera Larisa

Publicat

în

18 octombrie 2024 | Ediția XXI a „Serilor muzicii folk la Aiud”: Emoție și acorduri de chitară la Căminul Cultural din Ciumbrud Vineri, 18 octombrie 2024, începând cu ora 18.00, la Căminul Cultural din Ciumbrud are loc cea de-a XXI-a ediție a festivalului „Serile muzicii folk la Aiud”. Participanții sunt invitați să se bucure de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea