Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Ziua porților deschise: Un weekend plin de forfotă şi emoţii la Şcoala „Vasile Goldiş” Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 21 februarie 2015, Şcoala Gimnazială „Vasile Goldiş” Alba Iulia a organizat „Ziua Porţilor Deschise”, evenimentul având drept scop promovarea şcolii şi a ofertei acesteia pentru clasa pregătitoare. Cu această ocazie numeroşi albaiulieni, alături de evaluare-nationala03copiii lor, au vizitat unitatea şcolară. Aici au fost întâmpinaţi de cadrele didactice care urmează să predea, în anul şcolar viitor, la clasa pregătitoare, de conducerea şcolii.

Oaspeţilor le-au fost prezentate sălile de clasă, sala şi terenurile de sport, sala de mese, cabinetele medicale, biblioteca, cabinetele şi laboratoarele şcolare, modul în care se desfăşoară orele de curs, precum şi modalitatea de înscriere a copiilor în clasa pregătitoare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, d-nul profesor Teofil Florea, directorul instituţiei le-a prezentat părinţilor planul de şcolarizare, facilităţile oferite elevilor, baza materială şi umană a şcolii, rezultatele deosebite obţinute de elevi şi cadre didactice la diferite concursuri şi olimpiade şcolare, agenda activităţilor extraşcolare/extracurriculare, proiectele/parteneriatele în care este implicată şcoala, planuri de viitor.

„Emoţiile şi forfota zilei au fost amplificate de găzduirea, în paralel, a olimpiadelor de limba română şi tehnologii – faza judeţeană – la care au participat peste 260 de elevi însoţiţi de părinţi şi profesori indrumători”, ne-a declarat domnul director.

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Umorul din Alba, pe locul doi la cea de-a XXII-a ediție a Festivalului „Zâmbet în prier” Marți, 23 aprilie, în foaierul modernei construcții care adăpostește Centrul Cultural din Vișeu de Sus, a avut loc gala de decernare a premiilor ediției a XXII-a a Festivalului-concurs de satiră și umor „Zâmbete în Prier”, festival la care reprezentantul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea