Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua internațională a cărții, sărbătorită în 22 aprilie la Aiud – FOTO

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

23 Aprilie 2016 – Ziua internatională a cărtii, cel mai bun prilej pentru a face o bucurie! Desi cu totii stim că nimic nu e gratis, în vederea celebrării acestei zile, ai ocazia de „a cumpăra” o carte neavând nevoie de bani sau lucruri materiale.

Tot ce trebuie sa iei cu tine este bunăvointa si să vii in fața Complexului Swen din Aiud, în data de 22 APRILIE 2016,  pentru a descoperi ce cărti ti-am pregătit. De asemenea, nu uita să vizitezi unul din punctele de colectare a cărtilor pentru a dona o carte.

A doua editie a evenimentului este organizata de Colegiu National Titu Maiorescu Aiud in parteneriat cu Societatea pentru Consum Responsabil, Biblioteca Municipala Liviu Rebreanu Aiud  si Centrul Cultural L. Rebreanu Aiud.

Profesoara Gabriela Galea, coordonatoarea proiectului arata ca in acest an  s-au implicat 15 elevi din clasele a IX-a si a XI-a  precum si voluntari   care impreuna au colectat carti in perioada 11-20 aprilie.

Astfel, in 22 aprilie 2016, in intervalul orar 10-15 in fata complexului Swen din Aiud  asteptam cumparatorii… nu e cu bani, dar nu e gratis… „pretul” consta in implicarea in viata comunitatii si reamintirea valorilor umane.

Centrul Cultural L. Rebreanu sprijina acest proiect, inca de la prima editie din anul 2014. Suntem convinsi ca o carte poate reprezenta usa deschisa spre cunoastere. Suntem convinsi ca o carte poate schimba destine. Suntem convinsi ca o carte are viata ei. O viata pe care tu, cititorule, o daruiesti… (V.N.)

[nggallery id=1986]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea