Rămâi conectat

Actualitate

Ziua Internațională a Aviației Civile este sărbătorită astăzi, 7 decembrie 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua Internațională a Aviației Civile este sărbătorită duminică, 7 decembrie 2014.

Este o zi în care țările lumii celebrează schimbările pozitive in domeniul aviației civile în întreaga lume, precum si tendința spre progres si perfecționare.

Aceasta zi se sărbătorește de către Adunarea Organizației Internaționale a Aviației Civile (ICAO), agenție specializata a ONU, încă din 7 decembrie 1994, când s-au împlinit 50 de ani de la semnarea Convenției de la Chicago.

La 6 decembrie 1996, Adunarea Generala a proclamat ziua de 7 decembrie ca Zi Internaționala a Aviației Civile, cerând guvernelor, organizațiilor naționale, regionale si internaționale sa ia masurile necesare pentru celebrarea ei. Data de 7 decembrie nu a fost aleasa întâmplător, ea marcând constituirea, la Montreal, a ICAO.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor sălbatice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor sălbatice Turiştii prinşi că dau mâncare urşilor de pe Transfăgărăşan vor primi amenzi uriaşe, de până la 5.000 de lei, după ce se va schimba legea, a anunţat ministrul Mediului, Mircea Fechet. Autorităţile vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea