Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Ziua Îndrăgostiţilor, în 14 februarie: Idei simple şi rapide pentru a-ţi impresiona jumătatea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Îndrăgostiţilor sau Valentine`s Day, una dintre cele mai cunoscute sărbători din tradiţia Americii, este celebrată în fiecare an, în 14, la mijlocul lunii februarie. Anul acesta Ziua Îndrăgostiţilor pică vineri, la începutul weekendului, şi dacă nu doreşti să participi la una dintre petrecerile special organizate, eva.ro, îţi oferă o serie de idei drăguţe, pentru a-ţi impresiona jumătatea.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Urări de  Valentine’s day. Felicitări pe care le puteți trimite prin SMS de Valentine’s day

1. Scrie-i de ce îl iubești

Uită de animăluțele sau inimioarele de pluș și de cănile pe care inevitabil scrie I Love You, pentru că iubitul tău nu va fi impresionat de ele, ba chiar ar putea considera că îi jignești orgoliul macouple-valentines-day-640x480sculin. În schimb, cu siguranță va avea o surpriză plăcută dacă îi scrii câteva motive pentru care îl iubești.

Ia o foaie și decupează mai multe inimioare, pătrate sau cercuri și scrie pe fiecare câte un motiv pentru care iubitul tău îți face ziua mai frumoasă: este atent cu tine, te lasă să schimbi programele la TV, știe ce îți place, gătește bine, spune glume bune etc.

2. Fă-i un videoclip cu voi doi

Caută în calculator cele mai frumoase poze cu voi doi, alege o melodie de dragoste care știi că îi place foarte mult și fă-i un video pe care apoi îl urci pe YouTube. Desigur, nu este nevoie să faci public clipul, dacă nu îți dorești ca povestea voastră de dragoste să fie cunoscută. Este suficient să-l vadă iubitul tău, pentru a-și da seama că ți-ai dat silința să îi oferi de Ziua Îndrăgostiților un cadou original, simbolic.

Citește și: Mesaje de dragoste • Scurte mesaje de iubire pentru el/ea soț(ie) • Declarații de dragoste emoționante

3. Răsfață-l ca la spa

Să știi că nu doar femeile au nevoie din când în când de o escapadă la spa pentru a-și încărca bateriile, ci și bărbații, chiar dacă nu recunosc acest lucru.

De Ziua Îndrăgostiților, îi poți oferi iubitului tău un cadou inedit: o ședință de spa acasă. Este o soluție ieftină, dar care îl va impresiona cu siguranță.

Tot ce trebuie să faci este să îi pregătești o cadă cu apă calduță, iar cât timp el se relaxează, ocupă-te de atmosfera din dormitor: lumină difuză, un miros afrodiziac de vanilie sau ylang ylang, o muzică ambientală calmantă și musai un ulei aromat pentru masaj. Oferă-i un masaj relaxant și sexy în același timp, pentru a-i desfăta simțurile, apoi lăsați-vă purtați de val și profitați de atmosfera senzuală pentru a vă pierde într-o partidă de sex incitantă.

Citește și: Valentine’s Day: Legenda Sfântului Valentin, protectorul îndrăgostiților și al căsătoriilor

4. Pregătește-i o cină romantică

Cina romantică este un clișeu de Valentine’s Day, însă întotdeauna este binevenită, așa că nu trebuie să renunți la ea de teamă că iubitul tău nu va fi încântat de idee. De fapt, ce bărbat poate refuza o cină cu paste și un vin bun, care se încheie cu un desert de ciocolată? Și cum vinul vă trezește simțurile, știți ce aveți de făcut în continuare.

5. Recreează prima voastră întâlnire

Nu în ultimul rând, de Ziua Îndrăgostiților îi poți propune iubitului tău să recreați prima voastră întâlnire sau o întâlnire care a fost foarte importantă pentru voi. Pentru ca jocul să vă iasă și mai bine, încercați să rememorați subiectele pe care le-ați discutat atunci sau dezvăluiți ce s-a schimbat de la acel moment și până în prezent în relația voastră.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Cui îi spunem „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cui îi spunem „La mulți ani!” Nume derivate care se sărbătoresc de Sfântul Gheorghe: Nume care se serbează în ziua Sfântului Mare Mucenic, purtătorul de biruință Credincioșii îl sărbătoresc pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe în data de 23 aprilie. Aproape un milion de români își serbează onomastica, dintre care peste 730.000 sunt bărbați, iar peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea