Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

Ziua Femeii sărbătorită în aşezămintele pentru vârstnici din Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Filantropia Ortodoxa Alba IuliaZiua Femeii a fost sărbătorită la sfârşitul săptămânii trecute în aşezămintele care oferă servicii pentru vârstnici din Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia. Doamne ocrotite sau care primesc servicii de îngrijire în cadrul reţelei social-filantropice din judeţele Alba şi Mureş, care formează Arhiepiscopia Alba Iuliei, au primit flori, mici cadouri şi felicitări.

Potrivit Biroului de Presă a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Alba, “la Alba Iulia, femeile care beneficiază de serviciile socio-medicale de îngrijire la domiciliu au fost vizitate zilele trecute de asistenţii sociali ai Asociaţiei Filantropia Ortodoxă şi au primit flori şi felicitări.”

„Primăvara este luna în care femeile trebuie sărbătorite astfel încât am vrut şi noi să fim alături de beneficiarele noastre. Sperăm că o floare şi un gând bun a adus primăvara şi în sufletul acestor bunici încercate de ani şi de greutăţile vieţii ” a spus Maria Cengher, coordonatorul Serviciului socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice din Alba Iulia.

Peste 800 de vârstnici din judeţele Alba şi Mureş sunt ocrotiţi sau beneficiază de servicii socio-medicale de îngrijire la domiciliu prin aşezămintele patronate de Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei.

Cu binecuvântarea ierarhului nostru Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Irineu al Alba Iuliei, în cele două judeţe funcţionează  şapte centre rezidenţiale care au 125 de vârstnici beneficiari, un centru de zi pentru vârstnici cu 50 de beneficiari şi 17 servicii socio – medicale care oferă îngrijire la domiciliu pentru un număr de peste  600 de bătrâni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea