Rămâi conectat

Curier Județean

Ziua Armatei Române sărbătorită la Alba Iulia, în condiții speciale. Recomandări pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

În contextul pandemiei de COVID-19, reprezentanții Prefecturii Alba au transmis o serie de recomandări pentru reprezentanții instituțiilor, organizațiilor și cetățenilor care doresc să participe la eveniment.

„În dorința de a marca cum se cuvine Ziua Armatei, dar și de a proteja populația și de a evita răspândirea coronavirusului, Instituția Prefectului Județul Alba a hotărât de comun acord cu reprezentanții Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia organizarea în condiții speciale a activităților legate de acest eveniment.

Astfel, reprezentanților instituțiilor/organizațiilor/partidelor politice și cetățenilor care intenționează să participe la acest eveniment, li se recomandă prezentarea în mod succesiv în vederea depunerii de coroane, în intervalul orar 12.00 -13.00, pentru a evita astfel aglomerarea/adunarea mai multor persoane în același perimetru”, au transmis reprezentanții Prefecturii Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea