Rămâi conectat

Actualitate

Zile libere 2023: Când vor beneficia românii de o nouă minivacanță anul acesta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zile libere 2023: Când vor beneficia românii de o nouă minivacanță anul acesta

Pentru români tocmai s-a încheiat minivacanța de cinci zile de care au beneficiat de 1 Iunie și Rusalii. Având în vedere că 15 august va fi într-o zi de marți, cel mai probabil angajații în sistemul de stat vor primi liber și în ziua de 14 august pentru a se face punte între weekend și ziua Adormirii Maicii Domnului.

O altă minivacanță, de care vor putea beneficia angajații, va fi la finalul lunii noiembrie 2023. Anul acesta Sfântul Andrei va fi sărbătorit într-o zi de joi, iar următoarea zi, românii vor celebra Ziua Națională, prin urmare angajații se vor putea bucura de patru zile libere.

Următoarea minivacanță va fi în luna decembrie când românii sărbătoresc Nașterea Domnului. Anul acesta Crăciunul va fi în zilele de luni și marți, adică angajații vor putea beneficia de încă o minivacanță de patru zile.

În mod normal, în luna iunie ar trebui să se încheie anul școlar 2022-2023, iar elevii să intre în vacanța de vară. Ultima zi de școală ar trebui să fie 16 iunie.

Anul acesta, în contextul situației incerte provocată de actuala grevă a profesorilor care pare să nu ajungă la o finalitate, este foarte posibil ca anul școlar să fie prelungit.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea