ziarulunirea.ro, LIDER de trafic, în luna noiembrie. A depășit la numărul de vizitatori unici și vizualizări traficul CUMULAT al celorlalte publicatii locale

Paul Voicu - Primar 2020

În luna noiembrie 2017 ziarulunirea.ro, cel mai citit ziar online din Alba, a fost din nou LIDER de trafic, depășind la numărul de vizitatori unici și vizualizări traficul CUMULAT al tuturor celorlalte publicatii locale.

ELIT

Potrivit trafic.ro, în luna noiembrie 2017 ziarulunirea.ro a avut 609.241 vizitatori unici (vezi AICI), de două ori mai mult decât alba24.ro care a înregistrat 288.094 de vizitatori unici (vezi AICI). De asemenea, în aceeași zi, ziarulunirea.ro a înregistrat 2.041.154 de afișări (vezi AICI), peste dublu față de alba24.ro care, tot conform trafic.ro, a avut 862.176 de afișări (vezi AICI).

Menționăm că celelalte site-uri nu au contoare de trafic, la vedere, asa cum ar fi normal, dar din alexaranking rezultă ca nu trec de o medie de 1.000-2.000 de vizitatori unici pe zi. Astfel, putem spune fără teamă că am greși că, practic, toate site-urile din Alba adunate au facut cam 50% din traficul ziarulunirea.ro în luna noiembrie.

Mihail David - 2020

Pentru toate acestea le mulțumim celor care ne urmăresc și le promitem că vom păstra același ritm alert și aceeași seriozitate în misiunea noastră de a-i informa corect și rapid.

______________________________

ziarulunirea.ro aparține firmei Unirea Pres care editează și cel mai important cotidian al județului – ziarul Unirea, cu un tiraj de peste 18.000 de exemplare zilnic și peste 60.000 de cititori pe ediție.

Reamintim că publicația ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Mihai 4 decembrie 2017 at 10:39

…intr-o scadere vizibila fata de anul trecut. Asa e cand orice parcare proasta din oras e stire de maxima importanta….sau groapa etc

@moderator:Nu e in scadere. Nu ati comparat aceleasi luni!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...