Rămâi conectat

Curier Județean

Zi magică pentru iubitorii de cultură şi lectură. Zeci de scriitori din judeţ şi-au lansat cărţile la Alba Mall – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Lansare de carte Alba Mall07Ultima zi din cadrul celei de-a VII-a ediţii a Târgului de carte „Alba Transilvana”, organizat în incinta centrului comercial Alba Mall a fost dedicată în mare parte lansărilor de carte. În faţa apropiaţilor şi a iubitorilor de cultură şi lectură, mai mulţi scriitori din judeţul Alba şi-au lansat şi prezentat creaţiile.

Cu începere de la ora 12.30, în sala Ballroom scriitorii Vasile Remete, Moga Vasile, Cornel Nistea, Aurel Pantea, Mircea Stâncel, Ion Mărginean, Victor Burde, Gheorghe Jurcă, Maria Cornelia Postescu, Ioana Camila, Veronica Oşorheianu, Sebastian Bazilescu, Samson I. Bota, Lucia Dăncilă, Vasile Grozav, Ironim Muntea, Vasile Ursu, Ştefan Dinică, Ioan Buzaşi, Virgil Todească, Monica Grosu, Dumitru Mălin şi Cosmin Toma şi-au prezentat cărţile. Din cauza că au fost foarte mulţi scriitorii, nu au vorbit mai mult de 5-10 minute fiecare.

Festivalul va fi închis la Muzeul Naţional al Unirii din Alba Iulia cu un recital de poezie „De vorbă cu Domnul”, susţinut de actorul Dorel Vişan, cu începere la ora 18.00.

[nggallery id=1687]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea