Rămâi conectat

Actualitate

Zeci de pacienți cu forme grave de COVID s-au vindecat complet după ce au primit cele două medicamente „minune” descoperite de Israel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Zeci de pacienți cu forme grave de COVID s-au vindecat complet după ce au primit cele două medicamente „minune” descoperite de Israel

Două tratamente împotriva coronavirusului dau rezultate promițătoare, în primele două faze de testare, în Israel. Zeci de pacienți cu forme grave sau moderate de boală s-au vindecat complet după ce au fost tratați cu cele două medicamente.

EXO-CD24 și Allocetra sunt cele două medicamente. A fost dezvoltat în șase luni. EXO-CD24 conține o substanță care se inhalează în plămâni și combate furtuna citokine.

Allocetra este în faza II de studiu, pe 21 de pacienți în stare severă sau critică. Medicamentul redă echilibrul sistemului imunitar.

Cele două medicamente sunt în primele două faze de testare, iar faza a treia de testare este ceva mai lungă și este obligatorie.

Acestea ar putea intra în procedura accelerată, ceea ce înseamnă că le-am putea avea pe piață mult mai repede.

Cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv anunță că ar fi găsit un leac pentru COVID, după ce au primit rezultate pozitive în urma unui studiu preliminar.

Testele preliminare arată că 29 din 30 de pacienți infectați cu Sars-Cov-2, aflați în stare gravă, și cărora li s-a administrat medicamentul, supranumit EXO-CD24, o dată pe zi, s-au recuperat complet în termen de cinci zile, scrie Ynet News.

Profesorul Nadir Arber, directorul Centrului Integrat de Prevenire a cancerului din Israel, spune că a testat medicamentul pe pacienții infectați cu simptome moderate și grave. Potrivit testelor preliminare, medicamentul a dovedit o eficiență de 95%.

Arber spune că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi timp de cinci zile.

Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat medicamentul, 29 au prezentat o îmbunătățire semnificativă în termen de două zile și au fost externați din spital.

Spitalul a cerut Comitetului Helsinki să extindă studiul.

Sursa: alephnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori

Ziarul Unirea

Publicat

în

România în Air Schengen și Schengen maritim din 31 martie. Ce se schimbă de duminică la controale și cum vor călători copiii minori România intră în spaţiul Schengen cu frontierele aeriene (Air Schengen) și maritime începând de duminică, 31 martie. Secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a explicat ce înseamnă acest […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea