Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

Zeci de angajați din structurile MAI, în vizorul DNA. Sunt verificate actele depuse pentru subvenția la încălzire

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Direcția Națională Anticorupție Alba verifică în aceste zile adeverințele de salariu depuse de mai mulți angajați din structurile Ministerului de Interne la dosarele de obținere a subvenției pentru încălzire.

Primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a confirmat astăzi faptul că ”procurorii au venit la primărie cu o listă foarte lungă de nume și au cerut să vadă actele depuse la dosar”. Hava a spus că pe listă sunt angajați ai Ministerului de Interne, fără să precizeze o structură anume și că probabil sunt verificate adeverințele de salariu pe care aceștia le-au prezentat când au solicitat ajutorul la încălzire.

Întrebat dacă aceste dosare au fost verificate de angajații Serviciului Social primarul a spus că în cazul în care există acte oficiale, respectiv adeverințe eliberate de instituții ale statului, nu se mai fac verificări deoarece acestea nu ridică suspiciuni.

Aceste verificări confirmă zvonul apărut în urmă cu aproximativ 3 luni, potrivit căruia un număr mare de angajați ai MAI sunt verificați de DNA. Presa locală a semnalat faptul că ar exista o anchetă pentru infracțiuni de corupție și că se fac audieri legate de eliberarea unor adeverinţe de venituri care nu corespundeau cu salariile înscrise în cărţile de muncă, fiind vorba însă despre obţinerea de credite bancare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

EDUCAȚIA ÎN EURO-PA!

Ziarul Unirea

Publicat

în

EDUCAȚIA ÎN EURO-PA! Corupția în sistemul de învățământ: Profesorii universitari și cadrele didactice sunt implicate în acte de corupție, cerând mită pentru promovarea examenelor. Există o rețea întreagă de fabrici de diplome și comerț cu lucrări de disertație. Lipsa performanței în învățământul superior: Nicio universitate din România nu se clasează în top 500 la nivel mondial. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea