Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

WhatsApp a adăugat patru noi opțiuni de formatare a textului: Ce vor putea face utilizatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

WhatsApp a adăugat patru noi opțiuni de formatare a textului: Ce vor putea face utilizatorii

Aplicația WhatsApp a adăugat recent patru noi opțiuni de formatare a textului, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor în comunicare, care includ posibilitatea de a crea liste cu marcaje și numerotări, precum și alte instrumente pentru evidențierea și organizarea mesajelor.

Citește și: Lista telefoanelor pe care whatsapp nu va mai funcționa din 29 februarie 2024

Aceste adiții facilitează împărțirea secțiunilor extinse de text în fragmente mai ușor de citit și de urmărit.

Aceste noi opțiuni de formatare au fost în dezvoltare de ceva timp și acum sunt disponibile pe WhatsApp pentru Android, iOS, Web și Mac, alături de suport pentru canale. Ele completează formatele existente aldine, cursive, barate și monospațiu, care erau deja disponibile pentru toți utilizatorii WhatsApp.

Pentru a utiliza sintaxa de tip markdown pentru aceste formate noi direct într-un mesaj, poți urma aceste instrucțiuni:

-Liste cu marcaje: Această opțiune îți permite să adaugi puncte marcatoare la mesajele tale, utilă pentru a împărți informațiile în liste, cum ar fi cele de cumpărături. Plasează un simbol „-” la începutul textului, urmat de un spațiu.

-Liste numerotate: Acest format îți permite să numerotezi elementele listei pentru a indica o anumită ordine, util pentru instrucțiuni sau liste ordonate. Adaugă una sau două cifre, urmate de un punct și un spațiu complet, cum ar fi, de exemplu, „1”.

-Ghilimele: Folosește această opțiune pentru a evidenția și a scoate în evidență textul citat în mesajele mai lungi. Tastează simbolul „>” urmat de un spațiu înaintea textului pe care dorești să-l evidențiezi.

-Cod inline: Util pentru programatori și pentru evidențierea informațiilor specifice în text. Împachetează textul cu simbolul „”, de exemplu, astfel`, pentru a folosi acest format.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Program special al Poștei Române în minivacanța de 1 Mai și de Paști. Poștașii vor distribui pensiile aferente lunii mai începând din Joia Mare Compania Națională Poşta Română va modifica programul de lucru al subunităţilor poştale pentru minivacanța de 1 Mai și Paștele ortodox. Astfel, miercuri, 1 Mai, „Ziua Internațională a Muncii”, toate subunităţile poştale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea