Weekend plin pentru pompierii ISU Alba. Focul a mistuit un autoturism la Jidvei

Paul Voicu - Primar 2020

Pompierii militari ai ISU Alba au intervenit în acest week-end pentru stingerea mai multor incendii izbucnite la Jidvei, Pianu de Jos și Sălciua de Jos.

Potrivit ISU, Garda de intervenţie Blaj a fost solicitată să intervină vineri, 14 iunie, la ora 11.38, în com. Jidvei, pe str. Unirii pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Jidvei. În incendiu a ars autoturismul în totalitate. Pagubele produse se ridică la circa 92.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă un scurtcircuit electric la instalaţia electrică a maşinii.

ELIT

Garda de intervenţie Sebeş a fost solicitată să intervină sâmbătă, la ora 01.52, în loc. Pianu de Jos, pe str. Horea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale, proprietatea lui G.L.. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii. În incendiu au ars adăpostul de animale pe o suprafaţă de aproximativ 150 mp, patru porci şi un câine. Pagubele produse se ridică la circa 4.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 1.500 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pichetul de pompieri Cîmpeni a fost solicitat să intervină duminică, 16.06.2013, la ora 10.47, în com. Sălciua de Jos, pe str. Principală pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească, proprietatea lui P.M.. Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sălciua. În incendiu au ars anexa gospodărească confecţionată în totalitate din lemn şi adăpostul de animale aflat în imediata apropiere pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp. Pagubele produse se ridică la circa 5.000 lei, iar bunurile salvate la aproximativ 60.000 lei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului o reprezintă jarul căzut dintr-o sobă.

Mihail David - 2020

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...