Rămâi conectat

Ştirea zilei

VREMEA pe 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate și precipitații variabile până la începutul lunii martie

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

VREMEA pe 4 săptămâni: Temperaturi mai ridicate și precipitații variabile până la începutul lunii martie

Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată (ECMWF) a publicat previziuni meteorologice pentru România, arătând o imagine de ansamblu a temperaturilor și precipitațiilor așteptate în următoarele patru săptămâni.

Pentru săptămâna 12.02.2024 – 19.02.2024:

Valorile termice vor fi mai ridicate decât media normală, mai ales în sudul și sud-estul țării. Se prevăd cantități de precipitații mai mari decât media în regiunile centrale și nord-estice, cu posibilitatea unui deficit local de precipitații în vestul și sud-vestul extrem al țării. Restul țării va avea precipitații apropiate de normele obișnuite.

Săptămâna 19.02.2024 – 26.02.2024:

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât în mod normal pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media normală pentru această perioadă în toate regiunile țării.

Săptămâna 26.02.2024 – 04.03.2024:

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât media specifică pentru acest interval, în special în regiunile extracarpatice. Se anticipează un regim pluviometric ușor excedentar, mai ales în zonele montane, în timp ce în restul țării cantitățile de precipitații vor fi apropiate de normele obișnuite.

Săptămâna 04.03.2024 – 11.03.2024:

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de media normală pentru această perioadă, înregistrându-se în toate regiunile țării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Nicolae Furdui Iancu a inaugurat Școala Primară și Grădinița din satul Balomiru de Câmp, renovate de Asociația BookLand

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicolae Furdui Iancu a inaugurat Școala Primară și Grădinița din satul Balomiru de Câmp, renovate de Asociația BookLand Evenimentul de inaugurare a Școlii Primare și Grădiniței din satul Balomiru de Camp, comuna Șibot, județul Alba, a avut loc în prezența artistului Nicolae Furdui Iancu, îndrăgitul cântăreț de muzică populară și fost învaățător, care a acceptat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea