Rămâi conectat

Actualitate

VOTAŢI STAN DORIN MIHAI LA PRIMĂRIA GÎRDA DE SUS! ÎMPREUNĂ VOM PUTEA TRĂI ÎNTR-O COMUNĂ MODERNĂ!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Am luat decizia de a candida la Primăria Gîrda de Sus pe listele USL pentru că este cea mai puternică forţă politică din ţară şi vreau ca împreună cu consilierii locali să facem din Gîrda de Sus o comună modernă – cu drumuri de calitate, gospodării electrificate şi servicii de calitate. Experienţa şi studiile pe care le am – silvice, economice, de management, ferme agricole – mă vor ajuta în gestionarea problemelor primăriei, în implementarea proiectelor aflate în derulare şi accesarea de noi fonduri pentru comunitatea locală, evitând greşelile făcute de actuala administraţie.
Programul meu pentru dumneavoastră:
Împreună cu echipa de consilieri mă prezint în faţa dumneavoastră, a cetăţenilor comunei Gîrda de Sus, cu mai multe proiecte:
lGestionarea pădurii comunale în interesul cetăţenilor comunei, menţinerea unui preţ cât mai mic de vânzare a masei lemnoase către populaţie şi scăderea preţului la prestări servicii silvice. Nu vom accepta ca masa lemnoasă din pădurea comunală să mai fie valorificată către firme private, fiind destinată exclusiv pentru aprovizionarea populaţiei din comună. În ceea ce priveşte serviciile silvice asigurate de SC HORIA APUSENI SRL, acestea depăşesc de aproape 4 ori tariful practicat de ocolul silvic de stat din comună; cu suma de bani recuperată vom plăti ajutoarele pentru întreţinerea persoanelor cu handicap aflate în şomaj.
lFinalizarea proiectelor pentru care au fost semnate contracte cu finanţare europeană, înscrierea instituţiilor publice (şcoli, primărie) în cartea funciară şi accesarea de programe noi. Vom asfalta drumul comunal Dobreşti-Gheţar, drumul forestier Gîrda de Sus-Gîrda Seacă şi Marocul-Călineasa. În cazul drumului Iarba Rea vom accesa programe noi, la fel şi pentru alte drumuri din patrimoniul comunei.
lÎntreţinerea drumurilor aflate în patrimoniul comunei şi deschiderea de noi drumuri spre satul Huzăreşti, dar şi spre alte sate.
lGestionarea mai eficientă a bugetului local
lElectrificarea gospodăriilor neelectrificate din satele Dobreşti, Dealul Ordîncuşii, Gîrda de Sus şi zona Călineasa
lAcordarea de ajutoare sociale pentru familiile sărace
lReabilitarea sălii de sport şi a dispensarului local şi amenajarea unei parcări în zona Gheţar
lSprijin în vederea finalizării pârtiei de schi, acordarea subvenţiilor agricole şi modernizarea fermelor
lVoi acorda sprijin în rezolvarea situaţiilor litigioase privind pârtia de schi şi pentru informarea corectă a cetăţenilor în cazul subvenţiilor agricole
lAsigurarea permanenta a curăţeniei în comună
lAmenajarea şi consolidarea de poduri şi punţi peste cursuri de apă
lAmenajarea spaţiului nefolosit în cimitirul din centrul comunei
lAsigurarea unui microbuz pentru transportul elevilor din zona satelor Ocoale, Gheţar, Dealul Frumos, Hănăşeşti şi Mununa. De asemenea, ne propunem închirierea spaţiilor nefolosite din şcoala din centrul comunei în vederea dezvoltării de servicii stomatologice, de coafură, frizerie sau altele necesare populaţiei. Sunt social democrat, am fost şi voi fi mereu alături de oameni, iar problemele lor au fost şi vor fi o prioritate pentru mine. Împreună cu colegii liberali din cadrul USL vă promit că dacă ne veţi acorda votul ne vom lupta ca toate aceste proiecte să fie realizate. Iată care este echipa de consilieri locali ai USL din comuna Gîrda de Sus: Stan Dorin Mihai, Lazea Elena, Dobra Traian, Trifa Traian, Negrea Mircea, Stan Marin Ioan, Petruse Gheorghe, Bite Marius Ioan, Mateiu Nicolae, Igna Gheorghe, Paşca Marinela, Lazea Dumitru, Marc Marin Mihai, Purcel Emil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea