Rămâi conectat

Actualitate

Volodimir Zelenski cere Occidentului să „închidă cerul”: „Dacă Ucraina va fi învinsă, Rusia va ataca celelalte țări din Europa de Est”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Volodimir Zelenski cere Occidentului să „închidă cerul”: „Dacă Ucraina va fi învinsă, Rusia va ataca celelalte țări din Europa de Est”

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a cerut joi Occidentului să sporească sprijinul pentru țara sa, avertizând că, dacă Ucraina va fi învinsă de Rusia, aceasta va ataca celelate țări din Europa de Est pentru a ajunge „până la zidul Berlinului”.

„Dacă noi dispărem, Dumnezeu să ne ocrotească, vor urma Letonia, Lituania, Estonia etc… Până la zidul Berlinului, credeți-mă!”, a spus Volodimir Zelenski, apreciind că Moscova ar putea avea ca obiectiv reconstruirea sferei de influență a URSS în Europa.

El a cerut, de asemenea, instituirea unei zone de excludere aeriană deasupra țării sale.

„Și dacă voi nu aveți puterea de a închide cerul, atunci dați-mi mie avioanele”, a spus el .

Zelenski a adăugat că este gata să discute cu Putin.

„Trebuie să vorbesc cu Putin pentru că este singurul mod de a opri acest război” a spus el. „Trebuie să vorbim fără condiții, fără resentimente, ca bărbații”, a adăugat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea