Rămâi conectat

Actualitate

Volei Club Alba Blaj a învins vicecampioana Ştiinţa Bacău într-un meci amical

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi, în prima zi a turneului amical de la Bacău, echipa de volei feminin Volei Club Alba Blaj a învins vicecampioana României Ştiinţa Bacău, cu scorul 3-1 (25-19, 13-25, 25-23, 25-18), în celalalt meci al patrulaterului „Cupa Municipiului Bacău” fiind Unic Piatra Neamţ – Medicina Tg Mureş 3-2. În această după-amiază formaţia din „Mica Romă” a pierdut cu Unic Piatra Neamţ, scor 1-3 (17-25, 25-21, 23-25, 21-25) – primul eşec din amicale, iar mâine va juca cu Medicina Tg. Mureş.

Suntem o echipă care va face o figură frumoasă, o surpriză plăcută în actuala stagiune, în care cred că ne vom clasa mai sus de mijlocul clasamentului„, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedintele VC Alba Blaj.

Pentru VC Alba Blaj (antrenori Marius Macarie şi Liliana Bogendorfer) au evoluat Alice Kapelovies, Roxana Lupu, Valentina Rusu, Marija Sandic, Alexandra Ciontoş, Laura Mastahac, Melinda Dobeş, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Andreea Niţulescu.

Gruparea blăjeană s-a impus la Memorialul „Ioan Bânda” de la Cluj, apoi a învins de două ori CSM Lugoj, pentru ca în week-endul trecut să câştige cu 3-1, un alt test, în deplasare, cu Unic Piatra Neamţ.

Înaintea startului campionatului echipa pregătită de Marius Macarie şi Liliana Bogendorfer va mai participa un turneu de pregătire, la finalul lunii la Tg. Mureş. Deşi în acea perioadă se dorea organizarea unui patrulater la Blaj, la care să fie invitate şi două echipe din Serbia, s-a decis prezenţa la competiţia din Mureş în care sunt angrenate numai prim divizionare, respectiv Medicina Tg. Mureş, CSM Sibiu, SCMU Craiova, Tomis Constanţa şi Ştiinţa Bacău.

Nou-venita Irina Alexandru, absentă din motive medicale (leziune fibrilară la abdomen) îşi va relua pregătirea la începutul săptămânii viitoare, când la antrenamente va fi cooptată şi tânăra Alexandra Biriş. VC Alba Blaj va debuta pe prima scenă în 6 octombrie, când va întâlni acasă SCMU Craiova, oficială fiind dubla din Cupa României, cu CSM CSU Argeş Volei Piteşti (26 septembrie la Blaj şi 29 septembrie în deplasare. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Câte pensii speciale există în România în prezent. Ce privilegii au revoluționarii, dar veteranii de război Citește și: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile speciale în România sunt un subiect care continuă să stârnească dezbateri aprinse. Conform datelor centralizate de Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea