Volei Club Alba Blaj a învins vicecampioana Ştiinţa Bacău într-un meci amical

Paul Voicu - Primar 2020

Astăzi, în prima zi a turneului amical de la Bacău, echipa de volei feminin Volei Club Alba Blaj a învins vicecampioana României Ştiinţa Bacău, cu scorul 3-1 (25-19, 13-25, 25-23, 25-18), în celalalt meci al patrulaterului „Cupa Municipiului Bacău” fiind Unic Piatra Neamţ – Medicina Tg Mureş 3-2. În această după-amiază formaţia din „Mica Romă” a pierdut cu Unic Piatra Neamţ, scor 1-3 (17-25, 25-21, 23-25, 21-25) – primul eşec din amicale, iar mâine va juca cu Medicina Tg. Mureş.

Suntem o echipă care va face o figură frumoasă, o surpriză plăcută în actuala stagiune, în care cred că ne vom clasa mai sus de mijlocul clasamentului„, a afirmat Sergiu Ştefănescu, preşedintele VC Alba Blaj.

ELIT

Pentru VC Alba Blaj (antrenori Marius Macarie şi Liliana Bogendorfer) au evoluat Alice Kapelovies, Roxana Lupu, Valentina Rusu, Marija Sandic, Alexandra Ciontoş, Laura Mastahac, Melinda Dobeş, Adriana Dudnic, Bojana Stojkovic, Andreea Niţulescu.

Gruparea blăjeană s-a impus la Memorialul „Ioan Bânda” de la Cluj, apoi a învins de două ori CSM Lugoj, pentru ca în week-endul trecut să câştige cu 3-1, un alt test, în deplasare, cu Unic Piatra Neamţ.

Mihail David - 2020

Înaintea startului campionatului echipa pregătită de Marius Macarie şi Liliana Bogendorfer va mai participa un turneu de pregătire, la finalul lunii la Tg. Mureş. Deşi în acea perioadă se dorea organizarea unui patrulater la Blaj, la care să fie invitate şi două echipe din Serbia, s-a decis prezenţa la competiţia din Mureş în care sunt angrenate numai prim divizionare, respectiv Medicina Tg. Mureş, CSM Sibiu, SCMU Craiova, Tomis Constanţa şi Ştiinţa Bacău.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Nou-venita Irina Alexandru, absentă din motive medicale (leziune fibrilară la abdomen) îşi va relua pregătirea la începutul săptămânii viitoare, când la antrenamente va fi cooptată şi tânăra Alexandra Biriş. VC Alba Blaj va debuta pe prima scenă în 6 octombrie, când va întâlni acasă SCMU Craiova, oficială fiind dubla din Cupa României, cu CSM CSU Argeş Volei Piteşti (26 septembrie la Blaj şi 29 septembrie în deplasare. (H.D.M.)

Dan HENEGAR

2 Comentarii

gogu 15 septembrie 2012 at 10:46

Pe cand o echipa de sah ca presedinte este.

radu 15 septembrie 2012 at 11:46

Putem importa si sahisti? atunci avem bani nu gluma!vad ca dam bani la toti sportivii din lume oare noi nu mai avem sportivi?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...